keskiviikko 4. joulukuuta 2013

0

Muuttofiiliksiä

Tavaraa siirrelty parisen viikkoa moneen eri ilmansuuntaan. Osa huonekaluista myyty tai annettu eteenpäin, paljon tavaraa laitettu kierrätykseen tai roskiin. Vauvatavaroita vietiin etelään (lasten isoäiti toivoo pikaisesti uusia leikkijöitä). Kylmää ja kosteaa varastointia kestävää tavaraa kärrätty itään autotalliin. Lämminsäilytykseenkin viety parisenkymmentä pahvilaatikollista kirjoja ym. turhaa sälää, jotka kuitenkin jompikumpi aikuisista haluaa säilyttää. Viimeiset siis lännen suuntaan väliaikaiskämpän kellarikomeroon. Toivottavasti naapurit tai muut kellarissa hengailijat tajuavat, että laatikoissa on oikeasti kirjoja, naamiaisvaatteita tai muuta yhtä turhaa, eikä esim. kultakoruja tai huumeita. Verkkoklitsua ei siis kannata keikata, oikeasti.

Perjantaina pahvilaatikot saivat punaista muovia seurakseen, kun lainalaatikot tulivat. Niitä on nyt myös pakkailtu. Vaikea päättää mitä tarvitsee ja kuinka paljon tavaraa varastoon mahtuu. Hieman haikea olo muuttaa, kyllä tämä nykyinen kodilta kuitenkin tuntuu. Nuorempi lapsista ei ole koskaan asunut muualla ja iltapalalla kertoi alahuuli väpättäen, että haluaisi tämän kodin kuvan uuteen kotiin kaapin oveen ettei tule ikävä.

Talollakin on edistytty, mies on tehnyt suunnitelmia putkimiehen ja sähkömiehen kanssa, maalämpökaivon poraaminen tehdään ensi viikolla. Viikonlopun aikana nyt kuitenkin muutetaan, sitten maalataan vielä muutama kerros perunakellariin, jos aikaa jää.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti