sunnuntai 13. lokakuuta 2013

0

Viimeinkin päivitettävää!

Viimeiset kuukaudet menneet ihan hiljaiseloa, sen verran on ketuttanut tämä koko kodinvaihtoprojekti. En ole halunnut viettää yhtään ylimääräistä hetkeä asioita mietiskellen, blogi on siis saanut olla ihan rauhassa.

Nyt kuitenkin tilanne viimein muuttui, saatiin nimittäin torstain yksityisnäytön seurauksena OSTOTARJOUS, jonka perjantaina hyväksyimme. JES! Kauppahinnaksi tuli vielä kohtuullinen summa ja olen tyytyväinen ettei mies suostunut itkunsekaisiin vaatimuksiini pyyntihinnan laskusta.

Käsittämätön vapauden tunne valtasi mielen, ei asuntolainaa, ei asuntoa, taloa eikä kotia.. Hmm. Aika siis alkaa kehitellä jotain muuta stressattavaa! Ja sehän onnistuu, ihan lähiaikoina. Parin tunnin päästä on sovittu jälleen kerran treffit punaiselle talolle, jota kukaan ei vieläkään ole ollut kyllin hullu ostamaan. Saa nähdä onko rakkaus meidän puolelta edelleen yhtä palavaa nyt, kun aikaa on kulunut ja syksy vallanut pihamaan.

Talon pyyntihinta on sopivasti tässä kuukausien kuluessa laskenut, tällä hetkellä pyynti on parin tonnin päässä siitä mitä me olemme siitä ehdollisella tarjouksella alkukesästä tarjonnet. Tätä tarjoustahan myyjä ei silloin hyväksynyt, tässä tilanteessa ehkä meidän onneksi. Hinnanalennus tietenkin voi tuoda paikalle uusia kiinnostuneita, vähän siis pelottaa kuinka käy. Kävi niin tai näin, luultavasti pääsemme vuokrakämppään jouluksi. Varasin jo äidiltäni joulukestityksen, omaan kotiin tänä vuonna tuskin kannattaa joulua laittaa. Tämän asunnon vapautuminen on luvattu 15.12. ja ellei nyt täysin valmista taloa saada hankittua, menee remonttiin varmasti useampi kuukausi.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti