torstai 9. tammikuuta 2014

2

Kivimurskaa

Mies vietti tiistaisen lomapäivänsä maakiilavasaran kanssa kellarissa ja betonilaattaa murtui kiitettävästi. Ihan valmista ei laatan osalta vielä saatu, mutta pois kannettavaa kivimurskaa ja betoninkappaleita riittää. Kuution verran mies sai tiistaina apumiehen, herra eläkeläisen, kanssa kannettua ylös Sortit-säkkeihin. Minulle jäi kuitenkin hommia myös. Tänään vein siis aamulla lapset päiväkotiin ja painelin itse raksalle. Ihan hyvin sain kiviä keräiltyä! Huomenna jatkuu samalla hommalla, herra eläkeläinen on vielä lupautunut ämpärimieheksi, joten toivottavasti saadaan kaikki nyt irrotettu kivi nostettua.

"Tähän tulis sohva"

Viikonlopuksi mies on varannut taas maakiilavasaran ja sille kaveriksi timanttilaikan. Niillä sitten toivottavasti saadaan tämä vaihe hommasta loppuun. Sitten olisi taas tarkoitus saada viikon aikana kivet kellarista säkkeihin ja päästä maankaivuuvaiheeseen. Talkoita ollaan suunniteltu seuraavalle viikonlopulle.

Suunnitelmien luonnokset saatiin eilen, niitä on tänään pyöritelty ja pieniä muutosehdotuksiakin jo lähetetty takaisin suunnittelijalle. Hyvältä näyttää, hieno tulee!

Pari kuutiota kiveä jo valmiina odottelemassa

2 kommenttia:

  1. kiva blogi, mutta voisi olla enemman kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Totta, kuvia pitäisi minunkin mielestäni olla enemmän :) Kameran muistikortti on ollut kateissa ja puhelimen kautta kuvien jakaminen oli hankalaa, mutta nyt minulle on opetettu miten se tehdään helposti. Jatkossa siis lupaan lisää kuvia!

      Poista