maanantai 12. toukokuuta 2014

3

Budjetti paukkuu

Kaikki paikat on auki ja levällään, missään ei ole lähellekään valmista ja rahat alkavat loppua. Ihanaa. Reklamaatioon taas jälleen kerran saamamme vastaus naurattaisi jos ei itkettäisi. Esimerkiksi lause: "Olisin kovin toivonut, että asiassa olisi päästy sovinnolliseen lopputulokseen ja että myös päämiehesi olisi ymmärtänyt, että huomattavasti sekä oikeudellista että tosiasiallista epävarmuutta sisältävässä asiassa sovinnon saavuttaminen edellyttää kummankin osapuolen merkittävää joustamista." on mielestäni aivan käsittämätöntä skeidaa. Ei voi kuin ihmetellä, mitä on "tosiasiallinen epävarmuus" ja miksi pitäisi joustaa merkittävästi, kun koko ajan vaikuttaa enemmän siltä, että myyjä on ollut täysin tietoinen salaojituksen puutteista. Saisko tulitikkuja?

3 kommenttia:

 1. Huoh tollaselle tekstille. Aikas syvältä tuo teidän reklamaatiotaistelu. Oletteko ottaneet siihen mukaan jo kuluttaja-asiamiehen/-lautakunnan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kuluttaja-asiamiehillä taida olla mitään sanottavaa ainakaan tässä vaiheessa. Lakimiehet ovat hommissa molemmin puolin.

   Tuli ehkä vähän liian angstinen postaus.. Ottaa vaan päähän tuo vastapuolen lakimies, joka tuntuu ymmärtävän tahallaan kaiken väärin, vääristelee asioita, latelee olemattomia totuuksia ilman perusteita jne. Kieroa porukkaa kaikin puolin.

   Mutta ehkäpä tästä taas pian valaistuu, nyt on kellarissa kuitenkin ahkeroitu taas :)

   Poista
 2. Kuluttaja-asiamies/lautakunta ei ratko yksityisten välisiä kiistoja. Eli jos olisi syytä epäillä välittäjän toimintaa niin sitten heidän puoleensa voisi kääntyä. Tässä on kyseessä yksityisoikeudellinen asia jota ratkotaan maakaaren perusteella.

  VastaaPoista