keskiviikko 7. toukokuuta 2014

0

Kuopat ummessa, kellarin aukotukset tulossa

Vappulomat ja miehen työmatka sekä allekirjoittaneen töiden aloitus ovat jälleen syöneet aikaa remontilta. Yksi tehokas päivä kuitenkin viime viikollakin saatiin ja lisäksi kaivinkone korjasi etupihan reiän sekä kaivoi takapihalle toisen, jonka samalla kertaa täyttikin.


Nyt on siis anturasta löytynyt reikä korjattu sekä etupihan puoleiset patolevyt asetettu auki kaivetulta osalta syvemmälle. Sisäpuoliset salaojat laskevat nyt takapihalla samaan kaivoon ulkopuolisten kanssa (jos niissä siis joskus virtaisi vettä mihinkään suuntaan...) ja kellarin sorat päästiin viimein tasaamaan askarteluhuoneenkin osalta. Nyt on kellarissa tasaista ja  seuraavaksi sinne tehdään tuennat aukotuksia varten ja timanttiporaaja tulee poraamaan reiät seiniin. Pikkuhiljaa tämä projekti etenee, vaikka välillä tuntuukin ettei mitään tapahdu.


Salaojista taistellaan edelleen, myyjät alkavat ottaa meikäläistä aivoon ihan tosissaan. En ala ruotimaan asiaa tässä sen enempää, mutta jupakka sotii kyllä oikeustajuani vastaan ja vahvasti. Joidenkin ihmisten mielestä on näköjään ihan hyväksyttävää myydä sellaista mitä ei ole ja olla palauttamatta rahoja sitten kun myydyn tavaran olemattomuus tulee ilmi. Esiin on noussut myös tahallisuuden puolesta puhuvia todisteita, mitkä tietenkin ärsyttävät vielä enemmän kun vahingossa tehdyt erehdykset.

Lapset ovat alkaneet viihtyä talolla aika hyvin, kun ulkona on lämmin, grillistä saa maissia ja keksin ostaa pari pikkupakettia Playmobileja lisää, mutta jättää laatikon talolle. Nuorempi auttaa mielellään pihahommissa, vanhempi on iloinen kun saa leikkiä itsekseen. Minun tehtäväkseni on jäänyt riittävästä vaatetuksesta ja välipalojen runsaudesta huolehtiminen. Raksapäivistä saa siis lapsista huolimatta ihan tehokkaitakin. Tykkään myös itse puuhailla pihalla ja tarvittaessa olen kuitenkin miehen apuna, joten homma vaikuttaa etenevän.
 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti