keskiviikko 19. marraskuuta 2014

0

Kolme yötä muuttoon

Onneksi valvomista on viime vuosina tullut harjoiteltua. Talo on edelleen raksavaiheessa, pintoja puuttuu ja pölyä riittää. Sähköjä vedellään parhaillaan. Muuttolaatikot saapuivat väistökämpälle eilen, niistä on nyt 10/50 pakattuna eikä tavaran määrä näyttänyt tippaakaan vähentyneen. Minulla ja Ristipäällä on viikolla palkkatyöt hoidettavina, näihin kuluu suurin osa päiväsajan tunneista. Muutto- ja raksahommat on siis hoidettava yöllä sekä viikonlopun vähinä tunteina. Lounasaikoihin on talolle siis tehty monenlaisia virityksiä pienimpien ruokailun mahdollistamiseksi.


Ensi perjantain sain sentään säädetyksi vapaaksi, silloin on siis aikaa siivota ja pakata loput tavarat. Päiväkoti sattuu tietenkin olemaan tuolloin kiinni, mutta Keltaisen Talon Valtiatar on lupautunut hoitamaan lapset silloin ja varsinaisena muuttopäivänä. Apujoukkoja on muutenkin ilmoittautunut mukaan lupaava määrä, niin muuttoa kuin loppusiivoustakin varten. Kiitos jo etukäteen kaikille! Voi kuitenkin olla, että apulaisille riittää hommaa vielä jatkossakin.


Vaikka aika ei juuri nyt käykään pitkäksi ja tuntuu että tunnit loppuvat kesken, tarkoittaa se sitä että talolla on tapahtunut myös edistystä. Kellarin sähköt ovat valmiit, valot pelaavat siellä joka huoneessa ja lattiakin on eilen tasoitettu. Tänään tasoitus kuivuu ja sähköhommat jatkuvat keskikerroksessa.Ukki on kuskannut taas täyden kärryllisen roskaa Sortti-asemalle ja muutenkin suurin osa rojuista alkaa olla ulkona talosta. Horrikkamiehelle tiedoksi, että imuri on edelleen kellarissa ja juu, se on hieno. Pintojen teko keskikerroksessa jatkuu, pinkopahvit on nyt pingotettu ja olohuoneen seinät on tapetoitu makulatuuripaperilla. Vaarin kanssa saatiin maanantaina paljon valmista pintaa aikaan, kun Ristipää lorvaili kellarissa sähkärin kanssa. Saivat ne jotain katkaisijoita sinne sentään laitettua. Niin ja ne valojen kytkennät.
0 kommenttia:

Lähetä kommentti