perjantai 7. marraskuuta 2014

3

Muuttopäivä päätetty, vuokra-asunto irtisanottu

Muuttopäivään olisi tänään aikaa kaksi viikkoa ja yksi päivä. Raksa on seissyt nyt aikalailla paikallaan (paitsi kiitos Ukille, joka kävi naulaamassa pinkopahvien naulat loppuun) viimeisen viikon miehen työmatkan vuoksi. Samasta syystä se tulee seisomaan ensi viikon. Mutta ei se haittaa, pari pikkujuttua kun on enää kesken ja sittenhän se on siinä. Eiku kamat sisään ja aletaan asua.


Yläkerran ei onneksi tarvitse valmistua ennen muuttoa, mutta keittiön kaappien hyllyt voisi maalata loppuun.
Amme on toki paikoillaan, mutta ehkä se vähän muuraria kaipaisi.Tähän seinän eteen tulisi nyt vanhempien väliaikainen makuusoppi. Pikkasen jos tikkuja menee lakanasta pyllyyn niin eihän sen niin väliä.

Keittiö on käyttökunnossa, mutta jotenkin orvoilta nuo vanhat kaapit näyttävät. Ei noille eteisen seinille mitään tarvitse tehdä kun on noin kaunis maisema mitä katsella.

 Jokunen seinä vielä pahvittamatta. Sitten vielä seinäpapereita päälle.


Tässä on paikka sohvalle. Ei tarvi kun vähän siirtää pitkää tavaraa vasemmalle niinn hyvin se siihen mahtuu. Jes, näillä mennään!

3 kommenttia:

  1. :) Hienolta näyttää! Jos kaipaatte extrakäsiä johonkin hommaan, niin kyselkää, josko sopisi mun aikatauluun.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että muillakin on muuttopäivän koittaessa vielä "mielikuvitukselle sijaa". ;) En kyennyt ottamaan omasta projektistamme yhtään sellaista kuvaa, jossa miljöötä olisi näkynyt. Ei vain pystynyt! Noh, hiljaa hyvä tulee. :)

    VastaaPoista