keskiviikko 22. lokakuuta 2014

0

Sosiaalitilat kohdilleen

Kodinhoitohuone on kuulemma tänään valmistunut. Viime viikolla vielä maalailtiin seiniä ja vastaanotettiin kalusteita. Perjantaina mies sai kaverikseen avuliaan työkaverini ja kaksistaan väänsivät sitten korkeat yksiköt eli siivous- ja pyykkikomeron paikoilleen. Tilan mataluuden takia Ristipää sai taas askarrella vähän ekstraa, mutta koolaukset syntyi kattoon silti lauantain aikana. Sunnuntaina oli sitten pöytäkaappien vuoro, nämä menivät jo ihan rutiinilla. Alkuviikosta on sitten saatu kattopaneelit paikoilleen. valot niihin, seinäkaappi seinään, taso ja allas paikoilleen, hana tasoon ja suihkuletku kurasyöpön viereen ulko-ovelle. Ei paha.

Eikä siinä vielä kaikki. Myös vessa alkaa olla pian toimintakunnossa. Timpuri teki lattian ja laatoitti sen, levytti seinät vanerilla, tapetoi yläosan ja paneloi alaosan. Mies maalasi panelit. Elokuun alussa aloitettu projekti on vihdoin lähestulkoon valmis. Vesikalusteet saatiin putkimiehen avustuksella paikoilleen ja mies askarteli allaskaapinkin. Tilahan meinasi loppua täälläkin kesken, joten pientä virittelyä oli jälleen tehtävä ja kaapille sahattava paneliin kolo. Talo alkaa olla täynnä yksityiskohtia, joista on oikeastaan varmaan syytä olla ylpeä.
Mies siinä näyttää kaapin paikan ja torstaina olisi koko komeus sitten kuivunut niin että päästään testaamaan (viimeisen kuvan väritykselle on tapahtunut jotain, todellisuus on onneksi lähempänä noita ylempien kuvien sävyjä). Vielä puuttuu peilikaappi valoineen, paneelin päälle tuleva lista, taso, joka tulisi tuohon altaan oikealle puolelle, ovi kaappiin, jonka saranat pitää siirtää toiselle puolelle ja jotain muutakin pientä puuhaa toki tehdä, kuten nyt vaikka sisäkatto. Mutta ne ovat ihan pientä, kohta voidaan kuitenkin pitää vaikka juhlat kun kerran vesiklosetti löytyy.

Minä vähän siivoilin ja maalailin taas maanantaina. Kaapit alkavat olla valmiit seinälle ja pinkopahvituksiakin pääsee tekemään kun on tilaa levittää ne lattialle. Pääsiskö kohta taas seinäpaperiostoksille?0 kommenttia:

Lähetä kommentti