perjantai 11. heinäkuuta 2014

0

Putkia paikoilleen

Nyt on putkimies irti! Ja putkimiehen apumies se vasta irti onkin nyt, kun saatiin lapset isovanhempien huomaan maalle. Lomasta ei apumiehellä valitettavasti ole tietoakaan, vaikka palkkatöistä lomaa onkin, mutta eteneepähän hommat työmaalla ennen näkemättömään tahtiin!


Eilen viritettiin vesi- ja viemäriputkia keskikerrokseen, turkkilainen vessa on talossa pian historiaa. Mitä nyt ihan vähän laittamista vielä, kuten mm. lattia, allas ja pönttö. Google onneksi tietää tarkalleen mitä tarvitsen, tällä hetkellä facebookin oikeassa laidassa pyörii vain wc-pöntön kuvia.


Eilen iltapuhteina oikeankokoisen poranterän uupuessa haravoitiin loput sorat ajotieltä syrjään ja tehtiin tilaa seuraaville tulijoille, tänä aamuna toimitetuille kahdelle ja puolelle tonnille väliseinien muurauskiviä. Ihan vaan ettei hanuri juuttuisi liian pitkäksi ajaksi penkkiin. Illalla siis treeniä tiedossa, saattaa olla että huomisellekin jää jotakin. Kävimme myös hakemassa (minun mielestäni aivan sairaan hienon ja tärkeän!) sisustuselementin, vanhan kirjapainon kirjasinten säilyttämisessä käytetyn rekaalin, jonka esille laittamisesta saattaa vielä tulla hieman keskustelua kotona.

Yksi väkerrysideankin toteutus saatiin lasten kanssa alulle tällä viikolla, kun huomasin pihalla käytetyn (sisätiloihin tarkoitetun) askartelu- ja piirrustuspöydän pinnan alkavan hajoilla. Pöydän alkuperäinen käyttötarkoitus tulee tässä kyllä tuhottua, mutta jos tätä vaikka kuitenkin voisi vielä ulkoruokailussa tai -leikeissä käyttää.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti