torstai 17. heinäkuuta 2014

1

Uutta seinää

Putkimiehen vielä viimeistellessä omaa osuuttaan, päästettiin muurarikin töihin. Kellarin ulkoseinille muurataan ohuesta harkosta riveeraus, väliin jätetään viitisen senttiä ilmarakoa. Rakennelman olisi tarkoitus laskea kellariin maanvaraisista seinistä johtuvaa kosteutta, pitää maalit seinillä ja mahdollistaa märkätilojen nykyaikainen kosteuseristys. Muurarilla on ihan samannäköinen apumies kun putkimiehellä. Jännä juttu.


Ja koska pyykkipadasta on otettu vasta kaksisataa kuvaa, laitan niistä vielä yhden tähän. Samettiruusut ovat viimein saaneet tarpeeksi lämpöä ja yrittävät ainakin kasvaa. Ne eivät oikein tykänneet alkukesän vesisateista. Taustalla karviaisia, jotka ehkä kohta kypsyvät ja jotka yritän kerätä ennen eläimiä. Vai onko niin, että linnut eivät syö karviaisia? Mustaherukat nimittäin ovat kaikki menneet jo puoliraakoina rastaiden suihin, puskissa on vain ruodot jäljellä.


1 kommentti:

  1. Meillä saatiin just piikattua kellarin lattia että saadaan sinne kapillaarikatko poistamaan kosteutta. Tosin meille ei ole tulossa nykyaikaista tai muutakaan eristyssysteemiä sinne, uusi betoni valetaan vaan sitten soran päälle. Tästä on joskus tulossa postauskin tuonne omalle tontille...

    Sinulle on muuten haaste :D!

    VastaaPoista