keskiviikko 27. elokuuta 2014

3

Tapettipuuhia

Pintoja syntyy nyt vauhdilla. Märkätiloissa on laatat ja saumat paikoillaan, samoin kodinhoitohuoneessa. Vessan lattiavalu on kuivumassa, keittiön lautalattia lähes valmis, makulatuuripaperit seinillä ja muutenkin alkaa jo näyttää aika hyvältä.Paljon on kuitenkin vielä puuhaa ja nyt vaikuttaisi olevan vaihe kun kaikki kaatuu niskaan ja vuorokaudessa ei tunnit riitä millään. Keittiökalusteet toimitetaan huomenna torstaina, mutta niiden asennus aloitetaan vasta maanantaina. Hyvä että aloitetaan vasta silloin, koska  osa lattiasta uupuu edelleen ja seinillä oli alkuviikosta vasta huokolevyt. Sähköjä ei keittiössä vielä ole ja ne saadaan sinne varmaankin vasta ensi viikolla. Keittiön asennuksella ei siis ole sinänsä kiire, mutta johonkin kaapit olisi saatava sitä odottelemaan. Tällä hetkellä se oikeastaan ainoa varastopaikka keittiön kalusteille ja koneille on täynnä lautaa ja listoja. Tapetoinnillekin olisi kiva olla vähän tilaa.


Eilen talolle saapui jo kotikylmiö. Se on Festivo ja se on iso. Sille on paikka keittiössä, mutta paikalla ei ole nyt vielä lattiaa. Odotelkoon siis huoneen puolella, tuota varastointitilaa kun vaikuttaisi olevan niin ruhtinaallisesti. Tänään saapuivat loput koneet, odotan jännityksellä minne ne on saatu mahtumaan.


Pihakin on kohta täynnä, omppuja ihan järkyttävästi. Joka päivä saisi olla pudokkaita keräämässä pois jottei koko alapiha haisisi mädälle omenalle. Päätimme karsia puita ensi keväänä vielä tätäkin kevättä suuremmalla kädellä. Nyt osa ompuista on lähes avaruudessa ja mahdottomia kerätä ilman nosturia.Operaatio keittiön tapetointi jatkuu taas tänään, tavoitteena olisi saada lopulliset tapetit seinille. Saa nähdä miten käy. Tässä vielä pari kuvaa eilisillan tilanteesta.3 kommenttia:

  1. Hienosti edistyy remppa! Jos mulla olisi autotalli, niin tarjoaisin sitä noille keittiökalusteille väliaikavarastoksi, mutta eipä ole. :/

    VastaaPoista
  2. Terkut Kuopiosta! Oon halunnut lukea sun blogia siitä asti kun ensimmäisen kerran näin sen fb:ssä, mutta ei mukamas oo ollu aikaa. Tänään sitten lapset nukkuivat kiitettävän pitkään yhtä aikaa päiväuniaan, niin lukaisin alusta karttapahvien irroitukseen asti. Kartat oli muuten tosi hienot, minä kehystäisin ne seinälle. :) Sainpa sit luettua ihan tähän päivään asti kun pienempi söi ja isompi väritti. Mielenkiinnolla jään seuraamaan miten ihana talosta vielä tuleekaan. Toivottavasti mekin joskus muutetaan pois "väliaikaisesta" vuokrakämpästä, jossa oltu jo siis kaksi vuotta...

    VastaaPoista
  3. Kiehtovaa päästä kurkistelemaan jonkun toisen remontin tekoa välillä. :) Tosin meillä ei ihan noin laajaa remppaa tehtykään. Onnea matkaan! :)

    VastaaPoista