maanantai 8. syyskuuta 2014

0

Remppakaljat kylmään ja einekset lämpimään

Toimituksia ja lisää toimituksia. Ensin tulivat koneet, sitten keittiökalusteet, sitten lisää koneita. Näistä seurasi asennusta, sähköjen vetoa, putkien siirtelyä ja koneiden kantoa. Lopulta talolle saapuivat vielä hanat ja tiskipöytä, jotka tosin odottelevat vielä hetken paikoilleen pääsyä.

Keittiön seinäpaperit saatiin viime viikolla paikoilleen ja lattiakin on nyt kolmeen kertaan maalattu. Keittiö näytti hetken makuuhuoneelta.

Tässä välissä on maalattu pikkujuttuja, piikattu hormeja, siivottu, haettu puutavaraa, siivottu vähän lisää, kerätty omenoita ja taas siivottu, viety roskia ja käyty rautakaupassa.

Festivo-kotikylmiö pääsi Horrikkamiehen ja Lontoo-neidin avustuksella sille rakennetulle paikalle ja ai että se on hieno! Oli millistä kiinni että kone mahtui keittiön ovesta sisään, mutta vaikka ensin näytti pahalta, siitä selvittiin. Myöhemmin tajusin, että 175 kiloa painavaa konetta olisi saanut vähän kevennettyä, jos ei olisi kantanut koneen sisällä sinne pakattuja lasihyllyjä, mutta näköjään voimamiehet nostelivat niitäkin siinä samalla ihan helposti... Nyt saavat remppa-avut kylmää pilsneriä ja uunin sekä mikron ansiosta voi remppajarruillekin lämmitellä eineksiä. Melkeinhän täällä voisi jo asua.
Saunan ja keittiön välitilojen lasit kävi Lasistamon Mikko mittaamassa, ne taitavat olla seuraavat toimitukset, ellei jotain ehdi vielä tälle viikolle väliin. Ihan joka seinälle ei keittiön seinien vinouden vuoksi voitukaan laseja laittaa, mutta uskon että hyvä tulee silti.Vähän se valkoisella sudittu keinun kehikko erottuu joukosta, toivottavasti edukseen. Voi olla että muut pihakalusteet joutuvat odottelemaan omaa maalipintaansa ensi kevääseen saakka. Jos hyvä aikarako ilmenee niin maalaan, mutta muuttamaan pääsee vaikka pihalla olisi harmaat tuolit joten rauhassa saavat odotella.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti