sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

0

Haluan sen!

Mitä enemmän tuota viimeksi nähtyä taloa on tullut mökkiviikonlopun aikana pyöriteltyä mielessä, sitä enemmän olen varma että HALUAN SEN. Soiteltiin perjantaina jo välittäjän kanssa ja huomenna on treffit talolla tarjouksen kirjoitusta varten. Eiköhän tuossa päästä hinnasta yhteisymmärrykseen, sen verran lähellä on oma ja myyjän näkemys toisiaan.

Nyt sitten vaan tarvitaan enää se yksi ihana perhe, joka kaipaa isompaa kerrostalokotia itselleen. Huomenna on täälläkin jälleen esittely, rukoilisin jos sellaisiin asioihin uskoisin, että se viime viikon kiinnostunut rouva palaisi miehineen paikalle ja tarjoaisivat jotakin.

Remonttihommia ollaan puheissa jo viikonloppu pyöritelty miehen kanssa, suunnitelmat on jo vaikka kuinka pitkällä. Kellari ainakin menisi uusiksi, sinne tulisi lattialämmitys ja kunnon sauna suihkuineen. Ja vessa. Vessa tulisi myös yläkertaan. Luultavasti siis täydellinen putkiremontti olisi myös edessä, kun kerran keittiökin menisi kokonaan uusiksi. Samoin sähköt uudet. Yksi seinä keskikerroksesta kaatuisi, ruokahuoneeseen haluaisin varaavan takan. Ulkomaalia voi rapsutella omaan tahtiin, jos vaan kuntoraportti sanoo että hätää sen suhteen ei ole. Tällä hetkellä seinissä on viitisen vuotta vanha lateksimaali, joka monilta kohdilta on jo aika kupruilla. Sitten ne pienet sisäpuuhat, eli lähes kaikki pinnat. Olisi ainakin jotain kirjoitettavaa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti