maanantai 1. heinäkuuta 2013

0

Tarjouksentekoa ja asuntoesittelyä

Taas on kämppää esitelty. Puunasin viikonloppuna kaakelit ja pöntöt sekä kiillotin peilit ja hanat. Ostettiin uusi lamppu ruokaryhmän päälle, ai kun tuli hieno. Operaatio kasvoi taas hippasen suunniteltua suuremmaksi kun yhden valaisimen sijasta pitikin vaihtaa neljän muun huoneen valaisimet. Mutta nyt on hieno, lastenhuoneessa on jopa se lasten valaisin, joka on lastenhuoneeseen aikoinaan hankittu ja joka unohtui aikuisten makuuhuoneen kattoon, kun huoneet kaksi vuotta sitten vaihtoivat asukkaita.


Samalla hankintareissulla tarttui mukaan uudet tabletit pöytään sekä pieni klaffipöytä parvekkeelle. Sellainen, johon mahtuu pieni lautapeli ja kaksi viinilasia. Ehkä myös pähkinäkulho. Pöydän viereen pitikin sitten tilata kaksi valtavaa säkkituolia, niitä saa tosin odotella postissa loppuviikkoon. Veri vetää pihalle, pakko laajentaa elinpiiriä siis parvekkelle. Aiemmin ei ole uskallettu laittaa mitään kalusteita sinne, neljännessä kerroksessa kun ollaan ilman parvekelaseja ja jälkikasvu mielellään kiipeilevää sorttia. Säkkituoleihin päädyttiin osaksi tämän vuoksi. Ja sen vuoksi, että niitä voi talvisaikaan hyödyntää myös lastenhuoneessa.

Mutta asiaan. Melkein tekisi mieli kuohuviinipullo korkata. Näytössä nimittäin kävi ihminen! Välittäjän mukaan tämä ihminen vielä vaikutti pitävän näkemästään, oli ihastellut asunnon valoisuutta ja kodikkuutta. Toiveita ei uskalla kovin korkealle nostaa, mutta ihminen näytössä on toki aina parempi kun ei ketään.

Lisäksi olemme itse edistäneet viikonlopun aikana omaa remonttikohteen hankintaa. Teimme ehdollisen tarjouksen, jonka määrä oli se minkä tontin ja talon oikeaksi arvoksi välittäjän avulla arvioimme. Saimme tänään vastatarjouksen, johon vastasimme jälleen epävirallisella vastatarjouksella, tämänhetkisessä tarjouksessamme on siis hieman "tunnerahaakin" mukana. Saa nähdä mitä mieltä remppahelvetin myyjä on. Olisipa kiva päästä tositoimiin!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti