torstai 4. heinäkuuta 2013

0

Seuraava taloehdokas

Löytyikin aika makea yksilö! Isommat rempat ulkopuolelta tehty, sisälläkin moni paikka ainakin pintapuolisesti kunnossa, joskin tekemistä ja laittamistakin löytyisi. Isoin investointi tämän talon kohdalla olisi luultavasti öljylämmityksen muuttaminen maalämpöön. Muita kalliita hommia on keittiön täysi uusiminen (samalla seinän tai parin purku) sekä kellarikerroksen huonejaon muuttaminen ja saunaosaston täydellinen remontti. Ylimpään kerrokseen pitäisi rakentaa vessa. Kaikki pinnat lattioita lukuunottamatta pitäisi sisällä uusia.

Pientä iltapuhdetta siis riittäisi, mutta sijainti on loistava, talo sympaattinen ja piha juuri sellainen mitä kaivataan. Alue on suojelukohde ja sen ulkonäkö on aika uniikki. Talossa on hyvä tunnelma ja näki, että sitä on kaikkina menneinä vuosikymmeninä huollettu. Mies ynnäilee nyt mahdollisia kuluja ja mietitään sitten minkäkokoisen tarjouksen tuosta voisi antaa. Ehtoina tulee tietenkin olemaan jälleen oman asunnon myynti sekä tässä tapauksessa myös kuntokartoitus, mitä ei kohteessa ole vielä suoritettu. Perunakellarissa haisi perunakellarilta, muuten ilma oli talossa raikas. Haluaisin silti sisällyttää kuntokartoitukseen kosteus- ja homemittauksen.

Tämä olisi kyllä aika mukava, lähellä nykyistä kotiakin vielä. Muutaman illan takaiset huolenaiheeni olisivat monelta osin historiaa. Totesimme tuolta kotiin ajaessa että lasten nykyiseen päiväkotiin ajaa kymmenessä minuutissa, matka ei siis välttämättä olisi aamuisinkaan ihan mahdoton. Muutenkin tuo alue vaikuttaa aika mainiolta! Lähikauppa lähellä, isompi marketti lyhyen automatkan päässä, jättiläismäiseen kauppakeskukseenkin voi kävellä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti