tiistai 2. heinäkuuta 2013

0

Lisää tarjouksentekoa ja ajatuksia muutosta

Saimme viestin, että viimeinen tarjouksemme on talon myyjän mielestä edelleen liian alhainen. Mikäli kauppoja ei nyt synny, hän ottaa talon pois myynnistä ja laittaa sen tuollaisenaan vuodeksi vuokralle kokeillakseen myyntiä sitten uudelleen. Mielenkiintoinen ajatus, kun ottaa huomioon kuntoraportin, jonka mukaan katto ei välttämättä kestä ensi talven lumikuormaa ja muitakin riskitekijöitä löytyi pilvin pimein.

Me teimme kuitenkin nyt vielä uuden tarjouksen, tarjoamme nykyistä asuntoamme ja välirahaa, jonka koosta voidaan vielä keskustella. Lisäksi lupasimme vuokrata nykyisen kämppämme kolmeksi kuukaudeksi, mikä antaisi kauppakumppanille aikaa hankkia vuokralaiset tähän. Jälleen jäädään siis odottelemaan.

Itseä on alkanut mietityttämään taas muutama asia. Vaikka haluankin pihan ja puutalon, en haluaisi vaihtaa lasten päiväkotia. Nykyinen alue näyttää varsinkin näin kesällä aika mukavalta, kävelykadut ja lasten puistot ovat alueella aivan loistavat. Lähistöllä asuu mukavia perheitä, lapsilla on ystäviä. Kilometrin päässä asuu äitini, joka auttaa lastenhoidossa ja päiväkotiin viemisissä sekä hakemisissa, kun mies on työmatkalla. Meidän kriteereillä varustettuja taloja täällä ei vaan juuri ole, rivitaloon emme halua ja omakotitalot ovat pääasiassa 70- ja 80-luvuilla rakennettuja ja ovat siis sekä rumia että kalliita. Hyvännäköiset talot ovat 2000-luvulla rakennettuja, minitonteilla ja maksavat vähintään kaksi kertaa liikaa. Alueen julkinen liikenne kohentuu jonkin verran parin vuoden sisällä, mikä nostaa hintoja entisestään. Ehkä on parempi huolehtia asioista kuitenkin vasta kun on jotain huolehdittavaa. Nyt näyttää siltä, että pysytään tässä, haluan tai en. Turha siis murehtia.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti