torstai 3. huhtikuuta 2014

2

Hyvästi vanha sähköpääkeskus!


Sähköt lähtivät vanhoista johdoista alkuviikosta ja tänään oli sitten aika vanhojen johtojen ja sähköpääkeskuksen lähteä talosta. Tai lähinnä keittiöstä nyt alkuun. Vaikka moneen kertaan kokeilin, ettei johdoissa kulje virtaa, jännitti niiden repiminen silti. Edelleen olen onneksi elossa, toivottavasti vielä huomisiltanakin.

Koska minusta on kuoriutunut jo aika oivallinen peräkärryn peruuttelija ja roskakuski, kävin myös heittämässä purkujätettä jälleen Sortti-asemalle. Konalan henkilökunta ansaitsee kehut ystävällisestä palvelusta ja asiakasystävällisestä hinnoittelusta! Kahdesti olemme käyneet Ämmässuolla (38 € ja 48 € ja henkilökunnan kiukuttelut päälle) ja ainakin viidesti Konalassa (á 18 €, ystävälliset hymyt sekä iloiset kannustukset peruuttajalle), eikä tarvitse kyllä Ämmässuolle mennä enää ikinä. Tosin Konalaan mennessä säästää myös ajomatkassa ja -ajassa, vaikka mies jostain syystä onkin vakaasti eri mieltä.

Ai niin, asbestipurkufirmassa ei ollut sitten tieto kulkenut ihan toivotulla tavalla ja vessa möllötti talolla edelleen samansisältöisenä kuin aiemminkin. Mitä lienevät siellä eilen vielä purkaneet, eivät ainakaan sitä mitä piti. Uutta purkuyritystä luvattiin sitten lauantaille, toivottavasti onnistuu.

2 kommenttia:

 1. Tarkoitat varmaan Kivikolla kuitenkin Konalan jäteasemaa. Kivikkoon ei Espoosta kannata kenenkään täysijärkisen ajaa, Konalaan kyllä jos ei ruuhka-aikaan tarvitse suhailla.

  http://www.hsy.fi/otayhteytta/jatehuolto/Sivut/jatehuoltotoimipisteet.aspx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, totta! Konalaa tosiaan tarkoitan, en tiedä miksi kirjoitin Kivikko :) Korjattu on. Ja kiitokset siis Konalaan, Kivikon työntekijöistä kun ei ole kokemusta.

   Poista