perjantai 25. huhtikuuta 2014

0

Ikuisuusprojekti

Nyt kyllästyttää koko remontti. Valmista tai edes lähelle sitä ei ole edelleenkään missään. Itsestä tuntuu, että koko projekti leviää käsiin ja kun toisessa kohdassa edistetään, hajoaa toinen paikka entisestään. Keskittymistä on syönyt paitsi omat tulevat työkuviot (näkymä tällä saralla onneksi valoisa!), myös ennenkaikkea perhenjäsenelleni tapahtunut vakava onnettomuus ja sen tuoma huoli.

Tänään kuitenkin talolla kaivellaan. Etupihalta kaivetaan hiilikuilun kohdasta sen verran, että päästään korjaamaan anturan reiät sekä asentamaan patolevy niihin kohtiin, missä sitä ei ollut ollenkaan. Takapihan puolella kaivetaan sisäpuolisten salaojien poistoputki paikoilleen. Sitten päästään toivottavasti laittamaan kellarin lattian eristeitä paikoilleen ja valamaan laattaa. Jos tönö pian vaikka alkaisi taas näyttää ihmisasumukselta.

Kuvien lisääminen on tällä hetkellä mahdotonta, koska puhelimeni on tällä hetkellä yhteistyöhaluton. Toivottavasti asia korjaantuu pian.

Nyt puhelin onnistui synkronoinnissa. Ylimääräinen salaojien tarkistuskaivo löytyi keskeltä seinää, missä ei todellakaan ole piirustuksissa tässä kohdassa mitään.

Salaojaputki kiersi talon alta kulkevat vanhat ja uudet putket näin taidokkaasti mutkalla. En ole asiantuntija, mutta voisin kuvitella että putkessa oleva vesi ei varmaankaan ole mennyt tuossa kohdassa ihan sinne minne pitäisi. Lisäksi patolevyyn on vain leikattu noiden putkien kohtaan reikä. Kaiken kruunaa se, että salaojaputki kulkee koko matkalla anturan yläreunan päällä anturaan nojaten. Maanrakennusurakoitsija sanoi, että salaojien asennus on ollut täsysin luokatonta.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti